Okullarda Vali Necati Şentürk Okulları Denetledi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminin başlamasına kısa bir süre kala okullarda inceleme ve denetimlerini arttırdı.

Okullarda Vali Necati Şentürk Okulları Denetledi
Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu, Şehit Astsubay Ömer Halis Demir İmam-Hatip Ortaokulu, İMKB 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Necati Şentürk, idarecilerden okul hakkında bilgiler alırken okul binalarında da incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz’in de eşlik ettiği ziyaretler sırasında konuşan Vali Şentürk, 5 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak olan ikinci döneme hazır olduklarını söyledi.



Nitelikli ve donanımlı bireyler yetiştirmek için okul binalarının da son derece önemli olduğunu ifade eden Vali Necati Şentürk, “Bir ülkenin kalkınmasının temelinde eğitim vardır. Bizler de Kırşehir’de eğitim konusuna önem veriyor, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri için gereken her türlü güvenlik tedbirini alıyoruz. Eğitim seviyesi oldukça yüksek olan ilimizde, öğrencilerimizin ikinci döneme dinlenmiş ve zinde başlayacaklarından şüphem yok. Eğitimde kalite çıtamızı daha da yükselteceğimize eminim” dedi.

Vali Şentük’ün ziyareti, okul idarecilerinden bilgiler alması ve okul binalarında yaptığı incelemeler ile sona erdi.
Kaynak: İHA