MASİDAP'tan Zeytin Dalı Operasyonu'na Destek

Manisa Sivil Dayanışma Platformu Dönem Sözcüsü ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve platform üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Bölgesi’nde başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla Hatuniye Camiinde kılınan Cuma Namazı sonrasında açıklamalarda bulundu.

MASİDAP'tan Zeytin Dalı Operasyonu'na Destek
Manisa Sivil Dayanışma Platformu (MASİDAP) Üyeleri ve bazı STK temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de başlattığı Zeytin Dalı harekatına destek olmak amacıyla Cuma Namazı sonrası Hatuniye Camii önünde bir araya gelerek destek açıklaması yaptı.

“Terör koridoru oluşturulmak isteniyor”

Grup adına konuşan MASİDAP Dönem Sözcüsü ve Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, “Devletimizin, askerimizin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nın 14’üncü günü bugün. Tabii ki ülkemizin güneyinde bir terör koridoru oluşturulmak isteniyor. Bunun farkında olan devletimiz, bu konuda gerekli tedbirleri almış ve gereken harekat başlatılmıştır. Biz de Manisa Sivil Dayanışma Platformu olarak bu harekatı destekliyoruz ve emperyal güçlerin bu oyunlarını bozmak için atılacak tüm adımları destekliyoruz. Bunun için STK’larımızla birlikte Fetih Suresi okuduk, dualar ettik ve namazdan çıkan vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk” dedi.

Kaynak: İHA