İzmit Belediyesi Başkanı Doğan Açıklaması 'Kocaelispor Markadır'

Hodri Meydan Taraftarları Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Başkanı Doğan Açıklaması 'Kocaelispor Markadır'
Hodri Meydan Taraftarları Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Başkan Doğan, “Kocaelispor, bu şehrin markası ve heyecanıdır. Toz, toprak ve çamurlu sahadaki maçlarını çok seyrettim. Avrupa, hatta Dünya çapında bir stat yapıldı. Kocaelispor bu şehrin pişmaniye gibi, simit gibi bir markasıdır. Yılarca İzmit’te yaşamış biri olarak Kocaelispor ruhunu en iyi hissedenlerden biriyim. Göreve geldiğim ilk günden beri kulübe destek oldum, olmaya devam ediyorum. Kocaelispor’un en sıkıntılı zamanlarında, tesis yaptık, lojman yaptık, malzeme desteğinde bulunup prim verdik" dedi.

"En zor dönemde bizler kulübe sahip çıkarken, siyasilerin bir kısmı Kocaelispor’u sahiplenmedi" diyen Başkan Doğan, "Bu konuda yalnız kaldım. 2014 seçimleri arefesinde herkes Kocaelisporlu oluverdi. Kocaelispor’a hep birlikte sahip çıkacağız. Yahya Kaptan ile Yuvam arasında Kocaelispor için bir proje çalışması yapıyoruz. Kulübümüz için dernek yönetimi önemli, Hodri Meydan önemli. Bir takımın başarılı olabilmesi taraftarıyla bütünleşip kenetlenmesiyle mümkündür. Hodri Meydan bunu çok iyi yapıyor” ifadelerini kullandı.

Hodri Meydan Taraftarları Derneği Başkanı Enver Güler de Başkan Doğan’a destekleri için teşekkür ederek, “Amacımız sadece Kocaelispor değil, sadece tribüne gidip 90 dakika bağırıp, tekrar eve gitmek değil. Bu doğrultuda çok önemli çalışmalar yapıyoruz ve yaptık da. Arakan’da su kuyusu açtırdık, tuvalet banyo yaptırdık, yardım kolileri gönderdik, lösemili arkadaşımıza yardımda bulunduk. Biz İzmit’in çocuğuyuz. Sizin de Kocaelispor’a verdiğiniz destekleri biliyoruz. Biz de kendi kardeşlerimiz, camiamız için hizmet etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA