İlkadım'da Okullar Temizlendi

İlkadım Belediyesi tarafından 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 2’nci dönemi öncesinde ilçedeki tüm okullar yıkanarak temiz hale getirildi.

İlkadım'da Okullar Temizlendi
5 Şubat’ta başlayacak olan 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 2’nci dönemi öncesi İlkadım belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından okullarda çevre temizliği çalışması yapıldı. İlkadım Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 91 okulun çevreleri yıkanarak temizlendi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un talimatı ile her eğitim dönemi öncesi gerçekleştirilen temizlik çalışması İlkadımlı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

“Yavrularımızdan tek beklentimiz başarılı olmaları”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada, “5 Şubat’ta başlayacak olan 2’nci eğitim dönemi öncesinde Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz okul bahçelerinde çevre temizliği ve bahçe yıkama çalışmaları yaparak yavrularımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim almalarını sağlıyor. Bütün gayemiz çocuklarımızın daha hijyenik ortamlarda eğitim görmeleri. Bu hizmetlerimizin dışında eğitim alt yapısı ve okullarımıza birçok destek ve hizmeti sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA