Gençlik Ve Spor Bakanı Adıyaman'da

Gençlik ve Spor Osman Aşkın Bak, AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Olağan Kongresine katılmak ve bazı incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a geldi.

Gençlik Ve Spor Bakanı Adıyaman'da
Havayoluyla Adıyaman’a gelen Gençlik ve Spor Osman Aşkın Bak, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan ile parti üyeleri tarafından Adıyaman Havalimanı’nda karşılandı.

Gençlik ve Spor Osman Aşkın Bak ilk olarak Adıyaman Valiliğine geçerek burada valilik şeref defterini imzaladı. Adıyaman’da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Bak, “Buradaki bizim yatırımlarımızı spordaki ve Kredi Yurtlardaki devam eden yatırımları yerinde görmek hem de yeni taleplerle ilgili değerlendirmelerde bulunmak için buradayız. Aynı zamanda AK Parti Gençlik Kollarımızın İl Kongresi var, Gençlik ve Spor Bakanı olarak da bu kongreye katılmayı arzu ediyoruz. Adıyaman bizim için çok önemli, çok destek veriyor AK Parti’ye ve ülkesine. Gerçekten Adıyamanlılar, vatanını ve milletini seven, çok destek veren vatandaşlardır” dedi.



"Adıyaman fazlasını hak ediyor"

Adıyaman’a yapılması planlanan yatırımlardan da bahseden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Valiliğimizin bir gençlik merkezi talepleri daha var. Bir tane gençlik merkezimiz var ama bir tane gençlik merkezimizin yapılmasına yönelik talepleri var. Onun da arsasını ve yerini göreceğiz, inşallah onu Adıyamanımıza kazandıracağız. Onun dışında devam eden yatırımlarımız var. Samsat ilçemiz için, Tut ilçemiz için de salon talepleri var onun da değerlendireceğiz. Hak ediyor Adıyaman fazlasını hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Zeytin Dalı Harekatı’ndan da bahseden Bak, “Türkiye’miz şu anda çok önemli bir süreçten geçiyor. Afrin operasyonumuz devam ediyor. Mehmetçiğimize sahada dua ediyoruz, başarılar diliyoruz. Tabi Adıyamanlılar Afrin’e gitmek için askerlik şubelerine koştular, onlar vatanlarını, milletini ne kadar sevdiğini gösteriyorlar, her türlü desteği de veriyorlar. Afrin operasyonu sınırımızdaki terör yuvalarını dağıtmak için yapılan bir operasyondur o yüzden bizim de millet olarak bu operasyona desteğimiz çok büyük. Bizler özellikle gençlerimize güveniyoruz. Gençler bizim geleceğimiz onun için de buraya gençlik kongresine geldik ve gençlerimizle görüşeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA