Bingöl'de 'Mahalle Buluşmaları Toplantısı'

Bingöl'de Valilik ve belediye işbirliğiyle "Mahalle Buluşmaları Toplantısı" düzenlendi.

Bahçelievler Mahallesinde gerçekleşen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ali Mantı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinlemek, onlarla bir araya gelmek amacıyla bu toplantıların düzenlendiğini vurgulayan Mantı, imkanları dahilinde iletilen sorunları çözmeye gayret ettiklerini söyledi.

En büyük güvencelerinin ve desteklerinin, vatandaş olduğuna işaret eden Mantı, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımıza faydalı olmak, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla mahallelerimizi dolaşıyoruz. Her hafta bir mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu toplantıların yüz yüze görüşmek gibi bir faydası var."

Yerel ve genel yönetim gibi bir ayrıma gitmeyerek sorunları el birliğiyle çözmeye çalıştıklarına dikkati çeken Mantı, özelde Bingöl'e genelde ise Türkiye Cumhuriyetine hizmet ettiklerini aktardı.

Mantı, bu hizmetler yürütülürken hiçbir kurum ya da kişinin bunun dışında kalamayacağını ifade ederek, "Bir ve beraber olursak, kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlarsak ülkemiz hızla büyümeye devam eder. Millet olanın devleti, devlet olanın milleti vardır. Hepimiz görevimizde elimizden geleninin en iyisini yapmalıyız." diye konuştu.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi de vatandaşların taleplerini her zaman dikkate aldıklarını ve talepleri dikkati alarak hizmet yürüttüklerini söyledi.

Mahallede park, sağlık ocağı, Kur'an kursu gibi birçok talebin olduğuna işaret eden Barakazi, "Taleplerinizi ve sorunlarını önemsiyoruz. İmkanlarımız dahilinde de bu sorunları çözüyor ve taleplerinize de cevap veriyoruz. İnşallah en kısa sürede iletilen sorunlarınıza çözüm üretiriz." ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri de yürütülen çalışmalar için teşekkür etti.

Kaynak: AA