Asker Uğurlamasında Afrin Operasyonuna Tam Destek

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesinde askere gidecek gençleri uğurlamak için yapılan törende Suriye’nin Afrin Bölgesinde süren Zeytin Dalı operasyonuna tam destek geldi.

Asker Uğurlamasında Afrin Operasyonuna Tam Destek
Sancaklıiğdecik Mahallesinden askere gidecek gençlerle bir araya gelen Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanı Arif Kurtoğlu, Aliağa Yörükler Derneği Başkanı Erhan Küçük, Manisa Yörük Efeler Derneği Başkanı Yılmaz Türker, Akalan Yörükler Derneği Başkanı İbrahim Genç, Aliağa Yörükler Gençlik Kolları Başkanı Ömer Acar, Aliağa Yörükler Başkan Yardımcısı Çetin Demir Döven, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Köse yaptıkları açıklamalarla Zeytin Dalı Operasyonuna tam destek verdi.

Grup adına açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, “Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı operasyonunu destekliyoruz. Askere gençlerimizi büyük bir mutlulukla uğurluyoruz. Türkiye olarak birlik ve bütünlük içinde hareket ederek devletimizin yanında yerimizi almalıyız. Suriye sınırımızda bir terör oluşumuna izin vermeyeceğiz. Canımızı veririz, fakat ülkemize zarar verdirmeyiz. İnşallah ordumuz muzaffer olacak. Ayrı olarak yerli ve milli konusu çok önemli bu konudaki gelişmelerden ziyadesiyle memnunuz. Kendi silahımızı, mühimmatımızı yapar duruma gelmemiz düşmanlarımıza korku verirken dostlarımıza da güven verecektir” dedi.

Kaynak: İHA