Striort İle Cilt Çatlaklarına Son

Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı Ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, striort uygulaması ile cilt çatlaklarına son verildiğini söyledi.

Striort İle Cilt Çatlaklarına Son
Güngen, cilt yapısına göre iyileşme sürecinin 2 ila 5 gün arasında değiştiğini belirterek, “Seans aralıkları 21 günde bir olup, uygulama 2- 2.5 saat sürmektedir. İşlem sonrasında günlük hayatınıza geri dönebilirsiniz. İşlemden sonra cildinizde herhangi bir kabuk, yara vb. şeyler olmaz. Herhangi bir leke kalmaz. Menstrual dönemde uygulama yapılmaz. Uygulama sonrasında direk olarak güneş ışığına maruz kalmaktan sakınılmalıdır. Son derece güvenilir, zararsız, çok başarılı sonuçları olan bir sistemdir” dedi.

Kırışıklıklar, güneşin zararlı ışınları, kuruluk, tahriş ve istenmeyen sivilcelere karşı sürekli savaşılması gerektiğini anlatan Güngen, “İyi haber hayat boyunca 1000 kere yeni cilt katmanı üretiyor olmanız. Böylece cildinizin pürüzsüz ve parlak olabilmesi için elinize birçok şans geçmiş oluyor. Lakin bazen bu şansları zamanında değerlendiremiyor olabilirsiniz. İşte tam bu noktada Fibroderms’in bir faydasından bahsederek yine imdadınıza koşuyoruz. Aquapeel uygulaması su basıncı ve vakum gücü kullanılarak medikal bir cilt bakımı sistemidir. Cildin kontrolsüz bir hasar görmesini engelleyerek derinlemesine bir temizlik ve dezenfeksiyon sağlamak amaçlanmaktadır.” diye konuştu.

Aquapeel ile cilt bakımında öncelikle cilt, temizleyici solusyonlarla ozonlu buhara tutulduğunu anlatan Güngen, “Sonrasında Aquapeel cihazı devreye girer. Basınç ve vakum bir arada kullanılır. Aşama aşama ciltte istenilen etkiye göre hazır solusyonlar basınçla cilde verilirken aynı anda vakum etkisiyle geri çekilir. Böylece cilt üzerindeki ölü derinin kaldırılması, gözeneklerin açılması ve cildin alt katmanlarının dezenfekte edilmesi sağlanmaya çalışılır. Tamamen cildin, bakım için kullanılan ürünlerden daha iyi faydalanabilmesi amaçlanır.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA