Öğrenciler Mehmetçik'e Mektup Yazdı

Çınarcık Gülkent İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik'e mektup yazdı.

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere moral desteği sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya Çınarcık Gülkent İlk ve Ortaokulu öğrencileri de katıldı.

Öğrencilerin Afrin'de terörle mücadele eden Mehmetçiklere yazdığı mektuplar, kampanya kapsamında parti teşkilatı mensuplarınca hazırlanan içerisinde çeşitli hediyelerin yer aldığı kolilere konuldu.

AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlanan kolilerinin Hatay ve Kilis valiliklerine gönderileceğini söyledi.

TSK’nın Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla bu kampanyayı düzenlediklerini belirten Kaya, şöyle konuştu:

"Orada görev alan güvenlik kuvvetlerimize biz de moral olsun diye çam sakızı çoban armağanı bir şeyler hazırladık. Biliyoruz ki oradaki askerlerin hiçbir şeye ihtiyacı yok sadece Türk milletinin arkalarında olduğunu hissettirmek istedik. Sadece morale ve motivasyona ihtiyaçları var. Dolayısıyla biz de Türk milletinin arkasında olduğunu göstermek amacıyla AK Parti ilçe teşkilatı olarak bir şeyler hazırladık ve kendilerine yollayacağız."

Kampanyaya öğrencilerin de yazdıkları mektuplarla destek verdiğini belirten Kaya, "Mektupları asker ağabeyleri okuyacaklar, böylece moral ve motivasyonları kat ve kat artmış olacak." dedi.

Kaynak: AA