Kazım Kurt'tan CHP Gençlik Ve Kadın Kollarına Ziyaret

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Kadın ve Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Kazım Kurt'tan CHP Gençlik Ve Kadın Kollarına Ziyaret
CHP Eskişehir İl Binası’nda gerçekleşen ziyarette CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı, CHP Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Berke Akyel’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Başkan Kurt’a ziyaretler sırasında CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar da eşlik etti.

İlk olarak CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Kurt, geçtiğimiz günlerde yapılan İl Kadın Kolları kongresi sonucu başkan seçilen Doğramacı ve ekibini tebrik etti. Başkan Kurt, kadının siyasette yer almasının çok önemli olduğunu söyledi.

Odunpazarı Belediyesi’nin ilk göreve geldiğinde "Kadınları ve Çocukları Mutlu Bir Odunpazarı" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin kadınlara yönelik çalışmalarının devam edeceğini söyledi.



Başkan Kurt daha sonra CHP Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Berke Akyel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Kurt, yeni yönetime gelen Başkan Berke Akyel’i tebrik etti. Gençlerin siyasetin akışını değiştireceğine inandığını ifade eden Başkan Kurt, siyasette gençlerin daha çok ve aktif yer alması gerektiğini söyledi.

Başkan Kurt, siyasetin genç ve dinamik beyinlere ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi ve Başkan Berke Akyel ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA