Kanatsız Kuşlar 35. Yeni Bölüm Fragmanı (22 Şubat 2018)

Atv'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 22 Şubat 2018 Perşembe günü yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İşte Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kanatsız Kuşlar 35. Yeni Bölüm Fragmanı (22 Şubat 2018)
Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm 22 Şubat 2018 Perşembe günü ekranlara gelecek. İşte Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kanatsız Kuşlar 35. Yeni Bölüm Fragmanı



--SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR--

Muzaffer, çocuklara ve Nefise'ye sonuna kadar sahip çıkarak, tam bir aile olma yolunda evinin kapılarını sonuna kadar açar. Azime ve Nefise için ise yolun sonuna gelinmiştir artık. Herkesten gizledikleri, baba oğulun aynı evde, habersizce yaşamaya başlayacak olması yeni sorunları getirmektedir.

Bütün bunlar olurken Tuba, hayatındaki bütün mutsuzlukların sebebi olarak gördüğü Nefise ve çocuklarından intikam almaya kararlıdır. Ama en büyük hesaplaşması Azime'yle olacaktır.

Ailede mutluluk rüzgarları eserken Onur'un sebep olduğu kaza ile ilgili endişeleri vardır. Etrafa belli etmese de Onur'un endişeleri yersiz değildir ve onu zor günler beklemektedir. İfade vermeye gideceği gün, geride kalanları da hesaplaşmaların en büyüğü beklemektedir.