Arnavutköy'de Kadınlardan Kurdele Nakış Kursuna Yoğun İlgi

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, 25 farklı branşta eğitimlerine devam ediyor. El emeği göz nurunun anlam bulduğu kurslardan biri olan Kurdele Nakış Kursu, vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi görüyor.

Arnavutköy'de Kadınlardan Kurdele Nakış Kursuna Yoğun İlgi
Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, ilçe merkezindeki binasında hizmetlerini sürdürüyor. Birçok branşta kadınlara yönelik eğitim veren Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursların yanı sıra özel gün ve gecelerde organizasyonlar, kadınlara yönelik geziler ve çeşitli aktiveteler de düzenliyor.

Arnavutköylü kadınları ikinci evi haline gelen merkez, yemek, pasta, kuaförlük, cilt bakımı, bilgisayar, resim, tezhip, minyatür, plates, step-aerobik, hat, Arapça dil kursu, bağlama atölyesi, Osmanlıca kursu, makyaj kursu, İngilizce kursu, ahşap boyama kursu, geri dönüşüm kursu, diksiyon, Elif-Ba, tecvidli Kuran kursu, çocuk gelişimi, çağrı merkezi kursu ve iğne oyası kursları veriyor.

El Emeği Göz Nuru

Her dönem açılan kurslardan birisi olan örgü el sanatları kursu, vatandaşların yoğun talepleri doğrultusunda günde 8 saat hafta içi her gün gerçekleştiriliyor. 25 kursiyerin katıldığı kursa, yeni kayıtlar da eklenebiliyor. Örgü el sanatlarının tüm dalında eğitim verilen kursta vatandaşlar iğne oyası ve kurdele nakışı kursu alıyor. Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafında eğitimi verilen kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere, M.E.B onaylı sertifika veriliyor.
Kaynak: İHA