Yaşar Ve Yonca Lodi Winner İncek'te Sahne Aldı

Başkentte yoğun iş temposunun stresini eğlenerek atmak isteyenlerin daimi adresi Winner İncek, birbirinden başarılı iki ismi sahnesinde ağırladı. Güçlü yorumuyla gönüllere taht kuran Yonca Lodi ve duygusal parçaları dillerden düşmeyen sanatçı Yaşar, Ankaralı hayranları için sahneye çıktı.

Yaşar Ve Yonca Lodi Winner İncek'te Sahne Aldı
Sanat hayatındaki 15 yılı geride bırakan Türk pop müziğinin sevilen ismi Yonca Lodi, Ankara’nın gözde eğlence kompleksi Winner İncek’te sahne aldı. Başkentliler, haftanın yorgunluğunu Lodi’nin sevilen şarkılarıyla attı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ve tüm biletlerin günler öncesinden tükendiği gecede ünlü sanatçı Yonca Lodi’de bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Özel tasarım elbisesi ile şıklığıyla göz dolduran güçlü yorumcu, ‘Düştüysek Kalkarız’ isimli sevilen parçasıyla gecenin startını verdi. Daha sonra birbiri ardına dillerden düşmeyen parçalarını seslendiren Lodi’ye konuklar da hep bir ağızdan eşlik etti. Geceye katılarak kendisine eşlik eden müzikseverlere teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Yonca Lodi, sahneyi ünlü sanatçı Yaşar’a bırakarak hayranlarına veda etti.

1996 yılında çıkardığı ‘Divane’ albümü ile müzik piyasasındaki yerini alan başarılı sanatçı Yaşar, Winner İncek’in yıldızlar geçidi listesindeki yerini alarak Ankaralı hayranları ile buluştu. Başkentli hayranları için birbirinden özel parçalarından oluşan repertuarıyla sahnedeki yerini alan Yaşar, güçlü yorumuyla muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. 20’nci sanat yılını geride bırakan Yaşar’ın her döneme damga vuran parçalarını müzikseverler hep bir ağızdan seslendirdi.
Kaynak: İHA