Kırşehir'de Kaldırımlar Düzenleniyor

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte ana caddelerdeki kaldırımlarda peyzaj çalışması başlatıldığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, daha modern ve kullanışlı yollar için asfalt çalışması biten ana caddelerde kaldırım peyzajlarının yapıldığını belirtti.

Belediye ekiplerinin üstyapıda şehir estetiğini öne çıkaracak çalışmalar yaptığını dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir’in en işlek caddelerinden Ankara, Terme ve Atatürk caddelerinde yayaların rahat bir şekilde yürüyüş yapabilmelerine çaba gösteriyoruz. Ana caddelerde bulunan kaldırım kenarlarına da hem geliş hem de gidiş her yönünde yer alan kaldırım ve yol kenarlarında peyzaj çalışmasının ardından bitkiler dikilecek. Bu sayede, yayaların kaldırımda rahatlıkla yürüyebilmesine imkan sağlanacak. Tüm kentimizin daha yeşil, daha güzel, daha çağdaş ve daha temiz olması için taviz vermeden, sistemli ve kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Ana caddelerde yürüttüğümüz çalışmalarda bunun en güzel örneğidir. Oluşan bazı aksaklıkları giderip kentin modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir."

Kaynak: AA