'Geleceğimiz İçin Birlikte Çok Güzelsin Türkiye'

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yelis: 'Bölgemizdeki emperyalistler, kendi çıkarları için mücadele etmekte, PKK, PYD, YPG gibi örgütler ise menfaatleri için kaos çıkarma peşindeler. Bizim ülkemizde ve coğrafyamızda yaşayanlarla ilişkilerimiz hiçbir zaman çıkar ve sömürü üzerine olmamıştır. Biz büyük Türk milleti olarak, gittiğimiz her yere ahlak, adalet ve barış götürmek için gitmiş büyük Türk milletiyiz. Oysa emperyalistler, kapitalistler, dünyayı kar ve sömürü güdüsüyle, sermayeleri oranında yani güçleri oranında paylaşırlar' 'Emperyalistler 100 yıl önce olduğu gibi, 100 yıl sonra bölgemize yine geldiler. 1. Dünya Savaşı sonunda Osmanlı İmparatorluğu'nun mağlubiyetiyle Türkİslam medeniyeti büyük yara aldı. Türklüğün dışında İslam medeniyetini canlandıracak başka bir millet olmadığı için, topu birden bugün üzerimize geliyorlar, aynen 100 yıl önce olduğu gibi'

'Geleceğimiz İçin Birlikte Çok Güzelsin Türkiye'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, "Bölgemizdeki emperyalistler, kendi çıkarları için mücadele etmekte, PKK, PYD, YPG gibi örgütler ise menfaatleri için kaos çıkarma peşindeler. Bizim ülkemizde ve coğrafyamızda yaşayanlarla ilişkilerimiz hiçbir zaman çıkar ve sömürü üzerine olmamıştır. Biz büyük Türk milleti olarak, gittiğimiz her yere ahlak, adalet ve barış götürmek için gitmiş büyük Türk milletiyiz. Oysa emperyalistler, kapitalistler dünyayı kar ve sömürü güdüsüyle, sermayeleri oranında yani güçleri oranında paylaşırlar." dedi.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde düzenlenen "Geleceğimiz için birlikte çok güzelsin Türkiye" programında Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Yelis, Zeytin Dalı Harekatı'nın devletimiz, milletimiz, dost ve kardeş bölge halkı için hayırlı olmasını diledi.

Operasyona katılan güvenlik güçlerine başarılar dileyen Yelis, "Emperyalistler 100 yıl önce olduğu gibi, 100 yıl sonra bölgemize yine geldiler. 1. Dünya Savaşı sonunda Osmanlı İmparatorluğu'nun mağlubiyetiyle Türk-İslam medeniyeti büyük yara aldı. Türklüğün dışında İslam medeniyetini canlandıracak başka bir millet olmadığı için topu birden bugün üzerimize geliyorlar, aynen 100 yıl önce olduğu gibi." diye konuştu.

Yelis, çağdaş medeniyet denilen, son demlerini yaşayan ahlak ve adalet yoksunu tek dişi kalmış canavarların bölgemizi kan ve göz yaşına boğduklarını, savaş alanına çevirdiklerini ifade ederek, emperyalistlerin Türk milletini asla mağlup edemeyeceğini, kirli emellerine ulaşamayacaklarını vurguladı.

"Uluslara özgürlük" düşüncesiyle Osmanlı Devletinin parçalandığını anlatan Yelis, şunları kaydetti:

"Parçalanmış Osmanlı coğrafyasının hali ortada. Osmanlı Devleti'nin parçalanıp, oyun dışında bırakılmasının akabinde devreye yeni haritalar sokulmuştu. Emperyalistler, tekrar coğrafyamızı parçalamak istiyorlar. Şimdi de dertleri paramparça ettikleri coğrafyada kurdukları devletleri tekrar küçük devletçikler olarak parçalamaktır. Emperyalistlerin ve siyonistlerin 'Kürtlerin de bir devleti olsun' sevdasının gerçek yüzü, büyük İsrail'e giden yolda bölgedeki devletleri küçültüp, kolay lokma haline getirmekti. Lakin, zulüm hiçbir zaman payidar olmayacaktır. Zafer her zaman inananların olacaktır. Emperyalist güçler, Kürt kardeşlerimizi ve bölgede yaşayan halklarımızı bizlerden daha mı çok seviyorlar. Tabii ki hayır. Bölgemizdeki emperyalistler, kendi çıkarları için mücadele etmekte, PKK, PYD, YPG gibi örgütler ise menfaatleri için kaos çıkarma peşindeler. Bizim ülkemizde ve coğrafyamızda yaşayanlarla ilişkilerimiz hiçbir zaman çıkar ve sömürü üzerine olmamıştır. Biz büyük Türk milleti olarak, gittiğimiz her yere ahlak, adalet ve barış götürmek için gitmiş büyük Türk milletiyiz. Oysa emperyalistler, kapitalistler dünyayı kar ve sömürü güdüsüyle, sermayeleri oranında yani güçleri oranında paylaşırlar. Dünyanın yeraltı ve yer üstü kaynaklarını da bu amaçla hızla tüketmekteler."

Yelis, Avrupa ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bölgede kargaşa yarattığını dile getirerek, Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgeye barış, kardeşlik, huzur getirmek için olduğunu vurguladı.

Programa, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican ve partililer katıldı.
Kaynak: AA