Başkan Duruay, Hemşehri Dernekleri İle Buluştu

Gölbaşı’nda düzenlenen kahvaltılı programda hemşehri dernekleri bir araya geldi.

Başkan Duruay, Hemşehri Dernekleri İle Buluştu
Gölbaşı’nda ‘Hemşehri Dernekleri Platformu’ tarafından her ay bir il derneğinin öncülüğünde düzenlenen geleneksel hemşehri dernekleri buluşması bu ay Artvinliler Derneğinin öncülüğünde gerçekleşti. Programa, ilçe Kaymakamı Tülay Bilgihan Baydar, Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay, Garnizon Komutan J. Yzb Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen ve hemşehri dernekleri temsilcileri katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine yönelik yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimizin anılmasıya başlayan programda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de hain terör odaklarına yönelik operasyonlarında muvaffiyetler diliyoruz.Gölbaşılıların kalbi, duaları her zaman Mehmetçiğimizledir.Bizler de elimizden her desteği Mehmetçiğimize, kahraman ordumuza vermek için hazırız” dedi.

Programda konuşan Artvinliler Derneği Başkan’ı Erol Okumuş, “Artvinliler derneği olarak Dernek bünyesinde resim ve tulum dersleri veriyoruz yakın zamanda folklor dersi de vereceğiz.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a derneğimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.

Artvin’in yöresel ürünlerinin ikram edildiği program ‘Hemşehri Dernekleri Platformu’ temsilcilerinin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA