19. Tarım Ve Seracılık Festivali

Festival, halı saha turnuvasıyla başladı.

Kumluca'da bu yıl 19'uncusu düzenlenecek Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri, halı saha futbol turnuvası ile başladı.

Kumluca Belediyesi'nin koordinesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ve yaklaşık iki ay sürecek turnuvaya 29 takım katıldı.

Turnuvanın ilk karşılaşması, Termik Elektrik ve Şahhin Paradise takımları arasında oynandı.

Maç öncesi sahaya çıkan her iki takım oyuncuları, "Bedenimiz burada, ruhumuz Afrin'de. Dualarımız Mehmetçikle" yazılı pankart taşıdı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, turnuvanın başlama vuruşunu Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer yaptı.

Karşılaşma 1-1 tamamlandı.

Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca, yaptığı açıklamada, turnuvanın halk arasında büyük ilgi gördüğünü belirterek, turnuvada 29 takımda 377 sporcunun aktif mücadele edeceğini söyledi.

Turnuvanın 19 yıldır yapıldığına dikkati çeken Koca, "Bu durum turnuvaya halkın ilgisini gösteriyor. Kumluca Belediyesi tarafından bu kadar uzun soluklu devam ettirilen turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Temennimiz centilmence, sportmenlik içinde bir turnuva geçer. Turnuvamız, 21 Nisan günü oynanacak final mücadelesiyle sone erecek." dedi.
Kaynak: AA