'Van Shopping Fest'

Van'da 15-25 Mart arasında düzenlenecek Van Shopping Fest (Van Alışveriş Günleri) hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, festival hazırlıklarının başladığı ve bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, ilgili daire başkanlıkları, Genel Sekreter Yardımcıları Fazıl Tamer ile Salih Allahverdi başkanlığında cadde ve sokaklarda denetim yapıldığı kaydedildi.

Dördüncüsü düzenlenecek festivale, İranlı turistler başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden geniş katılımın olması bekleniyor.

Denetimler sırasında alışveriş yapan İranlı turistlerle de görüşen Genel Sekreter yardımcıları Tamer ve Allahverdi turistlerin önerilerini dinledi.

Tamer, Van Shopping Fest'in kent için önemli bir marka olduğunu vurguladı.

Kente festival zamanında özellikle İranlı turistlerin ilgisinin artığını hatırlatan Tamer, "Belediye olarak İranlı misafirlerimiz gelmeden önce sokak ve caddelerimizde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalarımıza hız verdik. Bu kapsamda da şehrimizde kötü görüntü oluşturan kaldırım ve trafik işgali yapan esnaf ve sürücüleri uyardık." dedi.

Kaynak: AA