Suriyeli Kiracılarla Ev Sahipleri Birbirine Girdi

Aydın Efeler ilçe merkezinde Suriyeli kiracılarla ev sahibi arasında meydana gelen kavgada 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Polis, ev sahibini ve oğlunu bıçaklayan Suriyeli kiracının yakınlarını güvenlik gerekçesi ile karakola götürürken, hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Suriyeli Kiracılarla Ev Sahipleri Birbirine Girdi
Olay sabaha karşı saat 05:00 sıralarında Aydın Efeler İlçesi Osmanyozgatlı Mahallesi 1248 sokak üzerindeki 2 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Osmanyozgatlı Mahallesi’nde kendisine ait binada ikamet eden T.Ö. binasındaki bir daireyi Suriyeli aile Ekrem Mahmut’a kiraya verdi. İddiaya göre; Suriyeli kiracı sabaha karşı çocuklarına şiddet uygulaması nedeniyle Suriyelilerin dairesinden aşırı gürültü çıkınca ev sahibi T.Ö. kiracıyı uyardı. Bunun üzerine T.Ö. ile Ekrem Mahmut arasında kavga çıktı. Gürültünün artması üzerine kapıya gelen diğer komşularla Suriyeli Ekrem Mahmut arasında kavga çıktı. Zor zapt edilen Suriyeli kiracı ev sahibi ile oğlunu bıçak çekip darp etti. Darp edilen ev sahipleri bunun üzerine kiracıyı pompalı tüfekle ateş etti. Kiracı ve ev sahiplerinin yaralandığı olayda yaralılar sokağa gelen ambulanslarla Aydın’daki hastanelere kaldırıldı.

Kavgadan sonra polis olayın meydana geldiği evin önünde güvenlik tedbiri alırken, olayların büyümemesi için de Suriyeli Aile’nin diğer fertlerini karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İHA