Öğrencilerden Mehmekçik'e Duygu Dolu Mektup

Köyceğiz'de bir grup lise öğrencisi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e mektup yazdı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir grup lise öğrencisi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e duygu dolu mektuplar yazdı.

Köyceğiz Yüksekkum Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü üyesi 65 öğrenci, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik harekata katılan Mehmetçik için mektup yazdı.

Bazı öğrenciler, yazma üzerine ayyıldız ve Mehmetçik yazısı işledi, bazıları da şiir yazarak Türk bayrağı ve asker resmi çizdi.

Çocukların yazdığı duygu dolu mektuplar ve diğer hediyeler, Mehmetçik'e gönderilmek üzere Köyceğiz Garnizon Komutanlığı'ndaki görevli askerlere teslim edildi.

Mektupları alan görevliler, çok gururlandıklarını ve mutlu olduklarını belirterek öğrencilere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'de operasyona katılan askerlere manevi destek vermek için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerin, harekata katılan askerlere mektup yazarak, destek olmaya çalıştıklarını belirten Karabağ, "Orada ülkemizin bekası için savaşan askerlerimizin hiçbir zaman böyle yiyeceğe, içeceğe, diğer bir askeri malzemeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz. Sadece manevi destek olarak Türk milletinin onların arkasında olduğunu bilmelerini istiyoruz." diye konuştu.

Köyceğiz Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı İbrahim Baştürk ise, gençlerle gurur duyduklarını ifade etti.

Gençleri gördükçe umudun her zaman yeşermeye devam edeceğini, Türkiye'nin alçaklara her zaman en iyi şekilde gereken cevabı vereceğini anlatan Baştürk, "Yazdığınız tüm satırlara, verdiğiniz emeklere teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrencilerden Ayşegül Atalay, Mehmetçik'e mektup yazarak moral vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Sinan Eşmeli ise, her zaman Mehmetçik'in arkasında olduklarını vurguladı.
Kaynak: AA