Mersin'de Lise Öğrencilerinden Mehmetçiğe Destek

Mut ilçesinde lise öğrencileri, öğretmenler ve veliler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenledi.

Mut Özdemirler Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenler ve velilerin de katkılarıyla Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenlendi.

Okulun Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, öğrenci ve velilerin hazırladığı yemek, tatlı ve çeşitli ürünler satışa sunuldu.

Mehmetçiğe destek amacıyla yapılan kermese katılan vatandaşlar ve eğitimciler, ürünlerden satın alıp askerlere destek oldu.

Lise müdürü Mesut Göküş, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının Afrin harekatına katılan askerlere destek vermek olduğunu söyledi.

Öğrenciler ve öğretmenlerle ortak karar alıp böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Göküş, "Desteğimiz hep askerimizle. Onlar için Kur'an-ı Kerim okuyoruz, dualar ediyoruz. Belki bizimde bir katkımız bulunur diye kermes düzenledik. Kermesin geliri Mehmetçiğimize bağışlanacak." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin de öğrencilerin ikram ettiği yiyeceklerin parasını ödeyerek kermese destek oldu.

Kaynak: AA