Havzalı Muhtarlardan Sınır Bölgesine Ziyaret

Havza Muhtarları Derneği üyeleri, moral ve destek ziyareti kapsamında sınır bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerleri ziyaret etti.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, Başkan Yardımcıları Bekir Erden ve Ahmet Demirdaş, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret ederek desteğinden ötürü teşekkür etti.

Ziyareti hakkında bilgi veren ve gözlemlerini anlatan Çavdar, Hatay'ın Arsuz ve Kumlu ilçelerinde kaymakamlarla görüştüklerini, daha sonra Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerleri ziyaret ettiklerini anlattı.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazileri de ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirten Çavdar, gaziler ile sohbet etme imkanı da bulduklarını dile getirdi.

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde de ziyaretlerde bulunduklarını belirten Çavdar, Afrin şehitlerinden Halis Koca'nın kardeşi ve dayısı ile görüşerek taziyelerini ilettiklerini söyledi.

Askerlerin moralinin oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Çavdar, "Tüm askerlerimize Samsun ve Havza'nın selamını götürdük. Ziyaretimiz inşallah amacına ulaşmış ve askerlerimizin morallerine moral katmıştır." dedi.

İkiz de Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere başarı dileyerek, "Gönlüm ve desteğimiz her zaman askerimiz ile. İnşallah güvenlik güçlerimiz şer ittifakının oyununu bozacak. Sizlerin oralardan getirdiği selamları aldık. Bu gezide sizlere ev sahipliği yapan tüm mülki ve idari amirlerimize hemşehrilerim adına teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak: AA