Eski AK Parti İzmir İl Başkanı Delican Açıklaması

'Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da adını geçirerek, hatta alet ederek, beni partimin ve davamın uzağına düşürmeye çalışan bu zatların kirli ne hesabi varsa elbette yargının karşısına çıkacaktır. Bu yalanın karşılığını bulması için hukuki süreci hızla başlatacağımın bilinmesini istiyorum. İddiaları külliyen yalandır'

AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini Aydın Şengül'e devreden Bülent Delican, yerel bir internet haber portalında hakkında yer alan iddialara tepki gösterdi.

Delican, yaptığı yazılı açıklamada, il başkanlığı görevi süresinde kasti, asılsız haber ve değerlendirmerle kendisini hedef alan söz konusu internet haber sitesinin aslında AK Parti'nin İzmir'deki itibarını zedelemeye çalıştığını öne sürdü.

Aynı haber sitesinin görevini devrettiği gün kendisi hakkında "Görevinden ayrılmamak için rest çekti ve geri adım atmak zorunda kaldı" şeklinde haber yayımladığını aktaran Delican, şunları kaydetti:

"Haberin kaynağı var mıdır bilmiyorum ancak hiç sanmıyorum. Eğer olduğunu da iddia ederlerse açıklamalılar. O kaynak da itibara değmeyecek AK Parti düşmanıdır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da adını geçirerek, hatta alet ederek, beni partimin ve davamın uzağına düşürmeye çalışan bu zatların kirli ne hesabı varsa elbette yargının karşısına çıkacaktır. Bu yalanın karşılığını bulması için hukuki süreci hızla başlatacağımın bilinmesini istiyorum. İddiaları külliyen yalandır. Ve unutulmamalıdır ki yalan ölümlü, doğru ebedidir."
Kaynak: AA