Batman Belediyesinden, Pazaryeri Mahallesine Taziye Evi

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediyesine görevlendirilen Ertuğ Şevket Aksoy’un talimatları ile Batman’da daha önce yapılmayan hizmetler tek tek hayata geçiriliyor. Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, mahalle sakinlerinin taziye evi yapılması konusundaki taleplerini yerinde inceleyip değerlendirmek üzere Pazaryeri Mahallesine gitti.

Batman Belediyesinden, Pazaryeri Mahallesine Taziye Evi
Batman Pazaryeri Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yüz yüze görüşmeler yapan Başkan Vekili Aksoy’a Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, belediye teknik birim müdürleri de eşlik etti. Mahalle sakinleri ve muhtar tarafından karşılanan Başkan Vekili Aksoy, buradaki görüşmelerin ardından Batman Belediyesi tarafından yapımı devam eden ilçe otogarı, galericiler sitesini de gezdi.

Pazaryeri Mahalle sakinlerinin talebini yerinde inceleyen Aksoy, vatandaşların taleplerinin değerlendirilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi. Programda Aksoy, zaman zaman esnaf ve vatandaşlarla da ayaküstü sohbet edip sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA