ATO'dan ATB Et Borsası'na Ziyaret

ATB Et Borsası'nı ziyaret eden Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, borsanın çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Et Borsası'nı ziyaret etti.

ATB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Meclis üyelerinden oluşan bir heyet, ATB Et Borsası'nı ziyaret ederek, borsanın günlük işleyişi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Baran, Ankara'ya tesisi kazandıran ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve çalışma arkadaşlarını takdir ettiğini belirterek, gerek kullanılan teknoloji, gerekse hijyen açısından ATB Et Borsası'nın Türkiye'nin borsacılığına örnek bir tesis olma özelliği taşıdığını ifade etti.

ATO Başkan Yardımcıları Mustafa Deryal ve Mehmet Aypek, Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü Karakuş, ATO Meclis Üyeleri Ayhan Taşoğlu, Sadık Ekinci ve sektör meslek komitesi üyelerinin katıldığı ziyarette, ATB Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu kaydedildi.
Kaynak: AA