Vali İpek'ten Gaziye Ziyaret

Sinop Valisi Hasan İpek, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Uzman Çavuş Recep Karakolcu'yu ziyaret etti.

İpek ile beraberindekiler, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Karakolcu'yu Boyabat ilçesindeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Türkiye'nin kahraman vatan evlatları sayesinde ayakta kalıp sonsuza kadar yaşayacağını dile getiren İpek, "Bizler kahraman askerlerimiz sayesinde rahat uyuyor, sizlere dua ediyoruz. Allah vatan savunmasında olan tüm Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin, kazadan beladan korusun. Tekrar geçmiş olsun." dedi.

Karakolcu da ayağından yaralandığını, kendisini iyi hissettiği zaman tekrar Afrin'e giderek savaşacağını belirterek, "Arkadaşlarımı orada yalnız bırakamam, burada içim rahat etmiyor. Vatanım için gerekirse her Türk askeri gibi şehit olurum." ifadesini kullandı.

Ziyarete Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici ile diğer ilgililer de katıldı.

Kaynak: AA