Üniversiteli Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

ADEM Kulübü Başkanı Umay: 'Terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya istiyoruz. Kimsenin kimseyi sömürmediği, hakça paylaşımın gerçekleştiği bir dünya için mücadele ediyoruz'

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet (ADEM) Kulübü Başkanı Mehmet Ali Umay, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya istiyoruz. Kimsenin kimseyi sömürmediği, hakça paylaşımın gerçekleştiği bir dünya için mücadele ediyoruz." dedi.

Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi önünde toplanan ADEM üyeleri, "Tüm Anadolu ayaktayız emperyalizme karşı savaştayız" adıyla basın açıklaması yaptı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Umay, şunları kaydetti:

"Zeytin Dalı, Türkiye'nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye'de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adıdır. Terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya istiyoruz. Kimsenin kimseyi sömürmediği, hakça paylaşımın gerçekleştiği bir dünya için mücadele ediyoruz. Ne var ki emperyalizm, başta bölgemizde olmak üzere sömürü düzenini sürdürmek için şiddeti ve terörü bütün dünya sathına yaymaktan çekinmemektedir. Biz sulh istiyoruz. Biz adalet istiyoruz. Fakat emperyalizm bölgemizden kovulmadan, emperyal taşeronu kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan bunun sağlanamayacağını da çok iyi biliyoruz."
Kaynak: AA