Fatih Portakal'ın Tillerson - Mattis intihanı

FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile ABD Savunma Bakanı James Mattis'i birbirine karıştırınca...

Fatih Portakal'ın Tillerson - Mattis intihanı
Fatih Portakal'ın Tillerson - Mattis intihanı
FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile ABD Savunma Bakanı James Mattis'i birbirine karıştırınca zor anlar yaşandı.

Portakal, haber bülteninde ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın, 'YPG'ye asla ağır silah vermedik, dolayısıyla geri alınacak bir şey yok' sözlerini eleştirdi.

ABD'nin tutarsız politika ve söylemler içerisinde olduğunu söyleyen Fatih portakal, 'ABD geçmişte silahların alınacağını defalarca söyledi. Bugün ise Dışişleri Bakanı'nın sanki böyle bir şey yokmuş gibi davranıp 'YPG'ye ağır silah vermedik, geri alınacak bir şey yok' demesi görüşmeler öncesi yeni bir kriz mi? Bunu duyduktan sonra ister istemez ne değişecek diyorsunuz...' ifadelerini kullandı.

'TİLLERSON MIYDI BU, YOK YAHU'

Fatih Portakal, Tillerson'ın açıklamalarının detaylarını sormak için muhabirine bağlanınca da, 'Tillerson mıydı bu kişi? Yok yahu. Her neyse Tillerson'ı Mattis ile karıştırdım' dedi.

Portakal ilerleyen dakikalar ABD savunma bakanının haberini sunarken de 'Tillerson' deyince, 'Savunma bakanın da ismi Tillerson; aman karıştırıyorum artık Tillerson, Mattis filan' diye konuştu.