Doktorlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Soma İlçesinde, İstiklal Marşı'nın "Hangi Çılgın Bana zincir vuracakmış şaşarım" dizesi Soma'da görev yapan hekimler tarafından Beşyol Madenci Heykeli önünde söylendi.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Doktorlar tarafından okunacak olan İstiklal Marşı'nın 10. dizesi Soma'da Beşyol Madenci heykeli önünde okundu.

Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hekimlerin ülkenin birliğine ve bütünlüğüne sahip çıktığı mesajını vermek adına İstiklal Marşı'nın her dizesi farklı noktalarda okunduğunu söyledi.

Yurt genelinde 41 farklı noktada doktorların İstiklal Marşı'nı okuyacaklarını belirten Çağlayan, şöyle konuştu:

"Sosyal Medya üzerinde örgütlenen hekimlerimiz 41 farklı noktada İstiklal Marşı'nı okuyarak hem Afrin Operasyonuna destek vermek hem de hekimlerin birlik ve beraberliğine verdiği önemi kamuoyuna açıklamak adına Soma'da 41 mısradan bir tanesini okumak için onay alındı. Tuncay Şen arkadaşımızın sorumluluk olarak iletmesini ardından hekim arkadaşlarımıza durumu paylaştık. Siyasi amacımız kesinlikle yoktur. Ordumuza ve milli birlik beraberliğimize destek vermek amacı ile buradayız."

Ardından Soma'da görev yapan hekimler Tuncay Şen önderliğinde "Hangi Çılgın Bana Zincir Vuracakmış Şaşarım" dizelerini okudu.

Kaynak: AA