Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'ya Gelecek

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 4 Mart'a yapıcak 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresine katılmasının beklendiğini bildirdi.

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında 4 Mart Pazar günü yapıcak 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde yeniden başkanlığa aday olduğunu belirtti.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmasının öngörüldüğünü kaydeden Gök, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı kongreye tüm Manisalı vatandaşlarımızı bekliyoruz." dedi.

Gök, il gençlik kolları yönetiminde yer almak isteyenlere de çağrıda bulanarak, 50 kişilik yönetim kurulu, 25 kişilik yedek yönetim kurulu olmak üzere toplam 75 kişilik yönetim kadrosu için bugüne kadar 350 kişinin başvuru yaptığını, isteklilerin başvurularını beklediklerini ifade etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli de gençlik kollarının önemine dikkat çekerek, il yönetiminde de gençlere yer verdiklerini ifade etti.

Kaynak: AA