Başkan Göksu Açıklaması 'İnanıyorum Ki Hainler Gerekli Cezayı Alacak'

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişimine ilişkin görülen FETÖ/PDY davasını izleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “İnanıyorum ki vicdanımızı rahatlatacak bir karar çıkacak, hainler gerekli cezayı alacak. Bundan sonra bu topraklar üzerinde pis ve kirli emelleri için böylesine vahşi bir girişimde bulunanlar, bulunmak isteyenler böyle bir şeye cesaret edemeyecektir” dedi.

Başkan Göksu Açıklaması 'İnanıyorum Ki Hainler Gerekli Cezayı Alacak'
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 15 Temmuz’a ilişkin FETÖ/PDY’ye yönelik görülen Vatan Caddesi-Esenler davasını izledi. Bakırköy Adalet Sarayı’nda görülen davanın ardından Başkan Göksu, adliye önünde davaya ilişkin açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında yaşananların unutturulamayacağını ifade eden Başkan Göksu, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini ifade etti.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında 6 Esenlerli vatandaşın şehit olduğunu belirten Başkan Göksu, FETÖ/PDY davalarını her zaman yakından izleyeceklerini vurgulayarak şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını dile getirdi.

“Vicdanımızı rahatlatacak bir karar çıkacak, hainler gerekli cezayı alacak”

15 Temmuz gecesi Türk milletinin dünyaya örnek olacak bir tavır sergilediğine dikkat çeken Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Bu duruşmada Vatan Caddesi üzerinde Esenler’de 6 tane kardeşimiz şehit oldu, bunların duruşmasındaydık. Tabi bu güne kadar Silivri’de takip ettiğimiz davalar gibi gördüğümüz tek şey; suçsuzları oynamak yani tiyatral oyunlar devam ediyor. 15 Temmuz zaten bu milletin yüreğinde mahkum olmuştu, adalette bu kararı vererek bu hainlerin gerekli cezalarını vereceğine inanıyoruz. Özellikle şehitlerimizin, gazilerimizin ailesi olarak onların hukukunu korumanın gerekliliğine inanarak buradayız. İnanıyorum ve umuyorum ki vicdanımızı rahatlatacak bir karar çıkacak, hainler gerekli cezayı alacak. Bundan sonra bu topraklar üzerinde pis ve kirli emelleri için bu topraklarda böylesine vahşi bir girişimde bulunanlar, bulunmak isteyenler böyle bir şeye cesaret edemeyecektir” diye konuştu
Kaynak: İHA