Vali Sonel Mehmetçiğe Mangal Yaptı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, kendi elleriyle Mehmetçiğe mangal yaptı.

Vali Sonel Mehmetçiğe Mangal Yaptı
Vali Tuncay Sonel, Geyiksu Jandarma Komanda Tabur Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra mangalın başına geçen Vali Sonel, İstanbul’dan ünlü bir et lokantasından getirtiği yiyecekleri kendi elleriyle yaparak, askerlere ikramda bulundu. Vali Sonel’e Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak , Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek , Munzur Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ubeyde İpek ve İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur eşlik etti.

Tunceli’de çok uyumlu bir ekip olduğunu belirten Vali Tuncay Sonel, ”Tunceli’de jandarmamızdan emniyetimize, başsavcımızdan, rektörümüze kadar çok uyumlu ve güzel bir ekibimiz var. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz yöremize çok büyük önem veriyor” dedi.

Devletin sıcaklığını ve şefkatini yöre insanına göstermeye gayret ettiklerini vurgulayan Vali Sonel, “Buranın huzur şehri olması için de kahraman güvenlik güçlerimiz fedakarca görev yapıyor. İstedik ki arkadaşlarımızla bir araya gelelim, onlara hal hatır soralım ve öğle yemeğinde beraber olalım. Allah kahramanlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Allah ayaklarına taş değdirmesin” diye konuştu.

Daha sonra Geyiksu köyünü de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Vali Sonel ve beraberindekiler, çocuğundan yaşlısına kadar ilgiyle karşılandı.
Kaynak: İHA