Milletvekili Şahin'den Mahalle Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya'da mahalle ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Malatya'daki temasları kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, kendisine iletilen öneri ve talepleri aldı.

Şahin, vatandaşları dinlemek amacıyla mahalle ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şahin, şunları kaydetti:

"Dört bir tarafımızı ateş çemberiyle sarmalamaya çalışan emperyalist güçler bu bölgede bugüne kadar elde edemedikleri kazanımları bu dönem tekrar devreye koymaya çalışıyor. İçerideki maşaları vasıtasıyla bunu yapmaya çalışıyorlar. Biz, PKK terör örgütüyle 40 yıldır mücadele ettik, Allah'a hamdolsun şu anda bitme noktasına getirdik. 20 sene öncekine göre bitik duruma gelmiş olan PKK'yı tekrar yeniden canlandırmak, onlara alanlar açabilmek için onların diğer izdüşümleri olan ikizleri diyebileceğimiz YPG ve PYD terör örgütlerini Suriye'de yeniden canlandırarak o bölgede bir nüfuz elde etmeye çalışıyorlar."

Mehmetçiğin Afrin'de canla başla ciddi bir mücadele verdiğini aktaran Şahin, "Allah'ın izniyle milletimizin birlik ve beraberliği var olduğu sürece inşallah bunların hepsinin üstesinden gelmeyi bugüne kadar becerdik bundan sonra da muktedir olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA