Mehmetçik İçin Sevgililer Günü Klibi

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Zeytin Dalı Harekatı'na katılan bir askerin sevdiğine duyduğu hasreti ve vatan sevgisini yansıtan klip hazırlandı.

Mehmetçik İçin Sevgililer Günü Klibi
Adana Büyükşehir Belediyesince, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Mehmetçik'in vatan sevgisini ve sevdiklerine duyduğu özlemi anlatan klip paylaşıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yönlendirmesiyle Zeytin Dalı Harekatı ve terörle mücadelede yer alan askerler için hazırlanan klibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sanat Danışmanı Mahmut Tülek yönetti.

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan bir askerin sevdiğine yazdığı mektubun, terörle mücadele görüntüleri eşliğinde seslendirildiği klipte, belediyede görevli zabıta Güngör Çubuk ile Karaisalı Belediyesinde memur olan Aslıhan Öz rol aldı.

Klipte, askerin mektubundaki "Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Afrin’deyim, sensizim ama üzgün değilim/ Sevgililer Günü'n kutlu olsun sevdiğim/ Çok yakında…/Çok yakında zaferlerle döneceğim” dizeleri ile Mehmetçik'in vatan sevgisini ve sevdiklerine duyduğu özlem anlatıldı.

Sözlü, 1 dakika 53 saniyelik klibi sosyal medya hesabından da paylaştı.
Kaynak: AA