Kahta'da 'Hayata Gülümse' Semineri

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahta Gençlik Merkezi, Kahta Kaymakamlığı ve Kahta Belediyesi işbirliği ile "Hayata Gülümse" semineri düzenlendi.



Kahta Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen seminerde konuşan Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, toplumda anne ve babaların çocuklarıkonusunda daha bilinçli olmaları sayesinde gelecekte daha duyarlı bir gençliğin oluşmasına zeminhazırlayacaklarını belirtti.

Gelişen teknolojinin aileleri olumsuz yönde etkilememesi gerektiğini vurgulayanAslanhan, ailelerin televizyon, bilgisayar ve cep telefonlarının bilinçsiz kullanımı nedeniyleçocukları ile sağlıklı iletişim kuramadıklarını, aile bireylerin kendi aralarında iletişim kopukluğu yaşadıklarını, bunun başlıca sebebinin sınırsızca kullanılan iletişim araçları olduğunu kaydetti.

Programa, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Gençlik Merkezi Müdür Nebi Bulut, İlçe Müftüsü Rıfat Çevik, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA