Gönül Elçileri Projesi

Of ve Dernekpazarı ilçelerinde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin topladığı oyuncak ve elbiseler, doğu ve güneydoğu illerindeki çocuklara gönderildi.

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda düzenlenen törende konuşan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, yardım kampanyasına öncülük eden Vali Yücel Yavuz'un eşi ile Of ve Dernekpazarı kaymakamlarının eşlerine teşekkür etti.

Kampanya kapsamında öğrencilerin, tamamen kendi istekleriyle oyuncak ve elbiselerini doğudaki kardeşleriyle paylaştığını dile getiren Kabahasanoğlu, şöyle konuştu:

"Önce kendi çocuklarımızın paylaşmayı, yardımlaşmayı öğrenebilmeleri için çocuklarımızın, kendi oyuncaklarından birini doğu ve güneydoğu illerindeki kardeşlerine göndermesini istedik. Böyle başlayan proje Dernekpazarı ilçemizin katkılarıyla büyüyerek 3 kamyon malzemeye ulaşmış oldu. Bu bölge insanının özelliği, güzelliğidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından hazırlanan yardım kolileri araçlara yüklenerek doğu ve güneydoğuya gönderildi.

Törene, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Of Müftüsü Recep Onat, Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu, AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah Algül, AK Parti Of İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk, Dernekpazarı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Büyük, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA