Gömeç'te Elazığlılar Gecede Bir Araya Geldiler

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Elazığlılar düzenlenen gecede bir araya geldiler.

Gömeç'te Elazığlılar Gecede Bir Araya Geldiler
Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ile Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu ve Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’inin de katıldığı gecede, Bandırma Türk Halk Müziği Derneği Sıra Gecesi ekibi ile Elazığlı Sanatçı Dursun Şimşek’in türküleri eşliğinde halaylar çekilirken unutulmaz bir gece yaşandı.

Karaağaç Mahallesindeki Madran Tesislerinde düzenlenen 7. Elazığlılar Dayanışma gecesini organize eden Ömer Taşdelen, katılımcılara teşekkür etti. 7. kez bir araya geledbilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Taşdelen, dernekleşerek bu birlikteliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.



Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner’de,” Eşim Elazığlıdır. Bunun için Elazığlılara gönül bağımız vardır. Bu tür buluşmaları.kıymetli buluyorum. Dernekleşmeye gidildiğini duydum. Buna da sevindim. Elazığ kahramanlığını ispat etmiş bir şehrimiz. Bunun en güzel örneği de İzmir Adliyesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Fethi Sekin’dir. Şehidimizin babası Mehmet Zeki Sekin’de aramızda. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Afrin deki mücadele de şehit düşen Mehmetciklere rahmet ailelerine de sabırlar diliyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Ömer Taşdelen ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bende bu toplantılara katılmaya çalışacağım” diye konuştu.

Halay çekmeyen konuğun kalmadığı gecede, katılanlara Elazığ’ın meşhur dibek kahvesi de ikram edildi.
Kaynak: İHA