Bülent Tezcan cevap vermek yerine hakaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun yerine başka birisi mi hazırlanıyor? sorusuna cevap veremedi... Tezcan iddiayı ortaya atan AK Parti Milletvekili Metin Külünk'e ağır hakaretlerde bulundu.

Bülent Tezcan cevap vermek yerine hakaret etti
Bülent Tezcan cevap vermek yerine hakaret etti
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuk olduğu bir televizyon programında  'CHP'nin başındaki şahsın genel başkanlık ömrü çok uzun değildir. Yerine birini hazırlıyorlar. Kim olduğunu da biliyorum. İstanbul il kongresi de Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonrasına hazırlıktır' iddiasında bulunmuştu.

Bu konu CHP MYK toplantısı sonrası basının karşısına çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'a soruldu.  

CEVAP VERMEK YERİNE HAKARET ETTİ

Soruyu cevaplamak yerine iddiayı ortaya atan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'e hakaret etmeyi tercih eden Bülent Tezcan, Külünk için 'kendisi ciddiye alınacak birisi değil' dedi.

Tezcan 'Metin Külünk'ün sözleri ve kendisi cevap verme noktasında ciddiye alınacak bir durum değil... Cevap verilecek soru da değil... Soruyu soran da bu konuyla ilgili cevap verilmesi gereken birisi değil' ifadelerini kullandı

Bülent Tezcan cevap vermek yerine hakaret ettiMetin Külünk: Kılıçdaroğlu'nun yerine birini hazırlıyorlar