Bozbey Açıklaması 'Kadın Derneklerimize Desteğimiz Devam Edecek'

Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği, Yolçatı Kadın Derneği’nin de ev sahipliği yaptığı kahvaltıda, kadın derneklerinin üyeleriyle bir araya geldi. Kadınları dinleyen Başkan Bozbey, desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Bozbey Açıklaması 'Kadın Derneklerimize Desteğimiz Devam Edecek'
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile birlikte Yolçatı Kadın Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Nilüfer’de faaliyet gösteren 20 kadın derneğinden 80’e yakın üyenin katıldığı kahvaltı, renkli anlara sahne oldu. Başkan Bozbey ve eşi, kadın derneklerinin üyeleriyle samimi bir havada sohbet etme imkanı buldu.

Bu tür organizasyonların kadın dernekleri arasındaki iletişimi ve iş birliğini arttırdığını söyleyen Başkan Bozbey, “Kurum olarak yıllardır kadınlara yönelik yaptığımız projelerle sizlerin hem üretime katkı sağlamanızı hem de çeşitli kurslarla kendinizi geliştirmeniz için çalışmalar yürütüyoruz. Destek vermeye devam edeceğiz. Kadın derneklerimizle birlikte ürettiğimiz projelere sizler de destek veriyorsunuz. Kadın değişirse yaşam, kentler, dünya değişir. Bu konuda yapacağımız tüm hizmetler geleceğimiz için” dedi.

8 kadın derneğinin yer talebinde bulunduğunu söyleyen Başkan Bozbey, bu konuda da müjde verdi. Bozbey, “İhale çalışmaları yapılıyor. Yakın zamanda yer talebinde bulunan derneklerimizin mahallelerinde buluşma noktalarını sağlayacağız” dedi.

Kahvaltı sonunda Yolçatı Kadın Derneği Başkanı Pervin Turunç, Bozbey çiftine günün anısına hediye verdi.
Kaynak: İHA