Başhekim Zengin Hatay'da Temaslarda Bulundu

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Hatay’ı ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

Başhekim Zengin Hatay'da Temaslarda Bulundu
Hastane Müdürü Mustafa Kalkan’ın da eşlik ettiği ziyarette Başhekim Zengin, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı ve Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Akbaş ile görüştü. Afrin operasyonu ile ilgili bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Başhekim Zengin, bir yıl önce yapılan Fırat Kalkanı operasyonundan edindikleri bilgi ve tecrübelerle her türlü koordinasyona hazır olduklarını söyledi.

Zengin, “İhtiyaç halinde her türlü desteği sağlayacağımızı iletmek amaçlı bu ziyaretleri yapmak istedik. Hastane olarak tüm imkanlarımızla milletimizin ve ordumuzun hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

AFAD Koordinasyon Merkezinin de gezildiği ziyarette, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı ve Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Akbaş, Başhekim Zengin’e yapmış oldukları duyarlı ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA