AK Parti İl Kadın Kolları Kongresine Doğru

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, 3 Mart'ta yapılacak il kadın kolları başkanlığı kongresinde Ceyda Çetin Erenler ile devam etme kararı alındığını, kongreye ise Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağını bildirdi.

Başkan Çetinbaş, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasetin ciddi ve sorumluluk isteyen bir iş olduğunu söyledi.

AK Parti olarak kadınların siyasette bulunması gerektiğine inandıklarını ve AK Parti'de kadının siyasetin öznesi konumunda olduğunu dile getiren Çetinbaş, şöyle konuştu:

"Bizler Kütahya teşkilatları olarak siyasette kadın elinin, kadına duyulan ihtiyacın, kadının belirleyici ve siyasetin öznesi durumundan kaynaklı olduğunu iyi biliyoruz. Kadınlarımız her daim belki de erkeklerin giremediği sahalarda ev ev, fert fert çalışmalar ortaya koyarak, seçmenlerimize siyasi partimizin politikalarını anlatmışlardır. Kadınlarımızın, yapılan bu siyasi çalışmalar neticesinde bugün elde ettiğimiz başarılarda ne kadar etkili oldukları her birimizce malum."

Ağustos ayından beri belde, ilçe, ana kademe il ve gençlik kolları kongrelerini tamamladıklarını, 3 Mart'ta da il kadın kolları kongresini yapacaklarını aktaran Çetinbaş, "Bu dönemde de il kadın kolları başkanlığımıza Ceyda Çetin Erenler ile devam edeceğiz. Kadın Kolları İl Kongremizi 3 Mart 2018 tarihinde saat 16.00’da Yeni Spor Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Kongremize Başbakan Sayın Binali Yıldırım teşrif edeceklerdir." ifadelerini kullandı.

Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ise, en iyi şekilde yürütmeye çalıştığı görevine yeniden layık görülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA