Trabzon'da Yol Çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin başlattığı yol çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, il genelinde başlattıkları yol seferberliğine ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

Trabzon'un, Türkiye'nin en uzun yol ağına sahip ili olduğunu anımsatan Gümrükçüoğlu, "Tüm mahalle yollarımızı insanlarımıza layık hale getirmek için il genelinde yüksek bütçeli çalışmalar yapıyoruz. Trabzonumuzun, Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından 4 yılda il genelindeki mahalle yollarımızda yaptığımız asfaltlama, betonlama, sanat yapısı inşaatları ve diğer çalışmalarımızın toplam maliyeti 325 milyon lirayı aştı." değerlendirmesinde bulundu.

Gümrükçüoğlu, mahalle yollarındaki çalışmaları program dahilinde gerçekleştirdiklerine vurgu yaparak şunları kaydetti:

"Halkımız bilsin ki Trabzon'umuzda hangi mahallenin yolunun neresinde bir tüpsek varsa hepsinden haberdarız. Sırasıyla tüm yollarımızı insanlarımıza layık hale getiriyoruz. Yollarımızda çok uzun yıllar hizmet edecek çalışmalar yapıyoruz. Böylece her yıl farklı mahallelere hizmet götürme fırsatını elde ediyoruz. Son dört yılda olduğu gibi, bu yıl ve bundan sonraki yıllarda daha da artan bütçelerle gerçekleştireceğimiz çalışmalarla tüm yollarımızı en iyi hale getirmiş olacağız."

Kaynak: AA