Didim İlçe Tarım Müdürlüğü Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Didim İlçe Tarım Müdürlüğü hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Didim İlçe Tarım Müdürlüğü Hizmet Binasının Temeli Atıldı
Efeler mahallesinde gerçekleşen törene Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Gıda tarım ve hayvancılık müdürü Alamettin Hatipoğlu, İlçe Müftüsü, Ahad Taşçı ve Didim Ziraat odası başkanı Bahattin Gökdemir, Didim Ticaret Odası meclis başkanı Hilmi Yıldırım ile vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde basına bilgiler veren Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, “İlçe tarım müdürlüğü hizmet binasının temelini atıyoruz. Malumunuz Altınkum’da fiziki şartları oldukça sıkıntılı olan bir yerde hizmet veriyordu. ulaşım yönü sıkıntılı olan bir yerdeydi ve vatandaşın hizmet alması bağlamında sıkıntıları fazlaydı. Sağ olsun devletimiz yer tahsis etti ve şu anda temelini atmak için buradayız. İnşaatımız inşallah kazasız belasız biter ve bu sene içerisinde de ilçemizdeki çiftçilerimize hizmet sunmaya başlarız. Binamız 300 metre oturma alanı 2 kat üzerine kurulu ve şu anlık ihtiyacımızı karşılıyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Didim Ziraat odası başkanı Bahattin Gökdemir ise “Bizlerde hayırlı uğurlu olması dileğiyle kurban sağlayarak katkıda bulunduk. İlçe tarım hizmet Binası şehir ortamından uzak olduğu için özellikle çiftçi arkadaşlarımız ulaşım nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyordu, burayla ilgili yer tahsisi 2008 yılında yapılmıştı o günden beri yapılması için çok uğraşlar verdik kısmet bu güneymiş hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından İlçe müftüsü Ahad Taşçı tarafından dua okundu, ziraat odası tarafından adanan kurban kesilerek temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA