Didim Esnaf Odası'nın Yeni Yönetiminden Protokol Ziyaretleri

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni yönetim kurulu, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti.

Didim Esnaf Odası'nın Yeni Yönetiminden Protokol Ziyaretleri


Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, 2. Başkan Nihat Özçevik, başkan yardımcısı Aslan Balakan ile yönetim kurulu üyeleri, resmi ziyaretler kapsamında ilk olarak Didim Kaymakamı Mehmet Türköz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Oda Başkanı Şerif Erul, yeni bir görevi devraldıklarını belirterek; “Derneğimiz olan 75 Gençlik ile birlikte bu yola çıktık. Zaten yönetimdeki bir çok arkadaşımız dernek üyesi; ben de geçen dönem oda yönetiminde yer aldım. Bu dönem ise nasip oldu başkan seçildik. Esnafımızın ve Didim’in bir çok sorunu var. Bunları sizlerinde destekleriyle çözeceğiz. Didim’i cazibe yeri haline getirip esnafımızın daha kaliteli olması ve para kazanması noktasında adımlar atacağız“ dedi.

Kaymakam Türköz ise, yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek “Didim 80 bin nüfusa sahip büyük bir yer; bir çok artısı var. Burada kurumlarla işbirliği yapılarak ilçenin kalkınması noktasında adımlar atacağız. Bunları yaparken de esnafımızın katkısı önemli; inşallah ilçemiz için güzel çalışmalara yapacağız” dedi.



Oda Başkanı Erul ve beraberindekiler daha sonra Didim Belediyesini ziyaret etti. Erul ve yönetim kurulunu, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile Başkan yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz ağırladı.

Ziyarette konuşan Oda Başkanı Şerif Erul yeni ve genç bir yönetimler yola çıktıklarını ifade ederek “3 yıllık bir çalışmanın sonucunda seçimleri kazandık. Didim 75 Gençlik derneğimizin de katkılarıyla çıktığımız bu yolda değişim ve yenilik sloganıyla esnaflarımızın sesi olduk. Süreç içerisinde kuracağımız diyalog ve koordinasyonla esnafımızın sorunlarının çözümü için çalışmalar başlatacağız. Belediyemizin bu noktada bize destek olacağından şüphemiz yok. El birliğiyle hem ilçemizi hem de esnafımızı kalkındıracak adımlar atacağız” dedi.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunurken, “Didim hızla büyüyen ve gelişine bir kent; hep birlikte elimize taşın altına koyacağız. Bu çalışmaları yaparken birbirimize samimi olacağız. Bizler sizlerden gelen istek ve taleplere kayıtsız kalmamız söz konusu olamaz. Birlikte ilçemize ve esnafımız için güzel adımlar atacağız” dedi.

Kaynak: İHA