Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğüne Tekrar Kavuştu

Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğü, müdürlük statüsüne tekrar kavuştu.

AK Parti Çayıralan İlçe Başkanı Arif Akpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şeflik statüsüne düşen işletmenin tekrar müdürlük statüsüne taşınması için büyük mücadele ettiklerini söyledi.

Yaptıkları girişimlerle Orman İşletme Müdürlüğünü tekrar Çayıralan'a kazandırdıklarını dile getiren Akpınar, "Mevcut şefliklere ek olarak, ağaçlandırma, toprak muhafaza ve enval depo şefliklerini de müdürlüğe kazandırdık." dedi.

Müdürlük statüsünü kazanan kurumun daha etkin ve yetkin hizmet vereceğini aktaran Akpınar, "Yozgat'a 110 kilometre uzaklıkta olan orman idaresi yerinde yönetim ile ilçemiz ormancılığına daha iyi hizmet verecektir. Bir iş yerini kapatmak kolay ama açmak çok zor. Biz de kapanmasını istemezdik ama her şeyi bulunduğu durum ve ortamına göre değerlendirmek gerekiyor. O zaman Bakanlığımız böyle bir tasarrufta bulunmuştu şimdi ise geri hakkımızı teslim etti. Başta Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ olmak üzere Orman İşletme Müdürlüğümüzü ilçemize kazandıran milletvekillerimiz ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA