Batı Akdeniz'in Ürünleri Berlin'de Tanıtıldı

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Meyve Lojistiği Fuarı'na katılarak, tanıtım yaptıklarını bildirdi.

Satıcı, yaptığı yazılı açıklamada, yaş meyve sebze alanında dünyanın en önemli fuarları arasında gösterilen ve bu yıl 26. kez düzenlenen Meyve Lojistiği Fuarı'nda, Batı Akdeniz'in yaş sebze meyve ürünleri tanıttıklarını belirterek, fuarda ihracat yapan tüm firmalarla ilgili muhataplarına bilgi verdiklerini kaydetti.

Alman tedarikçilerin yanı sıra Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen tedarikçi firmaların, Türkiye pavilyonu içerisinde bulunan BAİB standını gezdiğini değinen Satıcı, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın ve Berlin Ticaret Başmüşaviri Mehmet Azgın'ın da stantlarını ziyaret ettiğini belirtti.

Satıcı, "BAİB, yıl boyunca güçlü olduğu pazarlarda etkinliğini artırmak, alternatif pazarlarda da fuarlara katılarak, bölge ihracatının artması için çalışmalar yapmaya devam edecek." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA