Başkan Erdoğan Çelikhan'da İncelemelerde Bulundu

Adıyaman İl genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman’ın Çelikhan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bulut ile bir araya gelerek ilçe hakkında bilgiler aldı.

Başkan Erdoğan Çelikhan'da İncelemelerde Bulundu
Başkan Erdoğan ilk olarak Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut’u, makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Mehmet Can Erdoğan, Çelikhan’ın sorun ve sıkıntıları hakkında Belediye Başkanı Mustafa Bulut’tan bilgiler aldı. Çelikhan’ın gelişmesi vatandaşların sorun ile sıkıntılarının giderile bilmesi adına çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten İl genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, sürekli hakla iç içe olduklarını vatandaşlarla her zaman iletişim halinde olduklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından İl genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut ilçe merkezinde bulunan bir restaurantta ilçede bulunan mahalle muhtarları, ilçeye bağlı köy muhtarları ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek burada istişare toplantısında bulundular. Toplantıda ilçenin ve ilçeye bağlı köylerin sorun ve sıkıntıları konuşuldu.
Kaynak: İHA