Aydın'da Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

AYDIN – Aydın’ın Efeler ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol uygulamasında üzerilerinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilen iki şüpheli gözaltına alındı.

Aydın'da Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermiyor
Edinilen bilgiye göre; Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince Efeler ilçesi Kuyulu mahallesinde yapılan yol kontrol noktasında arama ve kimlik kontrolünde V.A. idaresindeki otomobil durduruldu. 6136 SKM ile uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 2 adet sabıkası olan araç sürücüsü V.A’nın yapılan üst aramasında çorabının içerisine gizlenmiş poşet içerisinde 5 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Araçta yolcu olarak bulunan A. A’nın üzerinde yapılan aramada ise sigara paketinin içerisine saklanmış naylona sarılı vaziyette 15 gram kubar esrar maddesi ve montunun cebinde bong tabir edilen uyuşturucu madde kullanma aparatı bulundu.

Adli makamların talimatıyla idrar örneği alınarak gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA