AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı Açıklaması

'İnsan merkezli, millet odaklı siyaset yürüten AK Parti ile inşallah Türkiye'yi 2023'e, 2053'e, 2071'e taşıyacağız'.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "İnsan merkezli, millet odaklı siyaset yürüten AK Parti ile inşallah Türkiye'yi 2023'e, 2053'e, 2071'e taşıyacağız." dedi.

Hayati Yazıcı, Merkez Spor Salonu'ndaki AK Parti Erzincan 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Erzincan'ın kurtuluşunun 100. yılını kutladı.

AK Parti'nin icraatlarına değinen Yazıcı, "AK Parti Türkiye'yi büyüten partinin adı. AK Parti Türkiye’yi değiştiren ve dönüştüren kadroların markası." ifadesini kullandı.

Yazıcı, partinin teşkilatlarının en kıymetli yanının birlik ve bütünlüğü olduğunu vurgulayarak, "Bir aileyiz ve bunu hiçbir zaman unutmayacağız, birbirimizi koruyup kollayacak ve gözeteceğiz. Kongre sürecinde teşkilatlarımızı şekillendirirken bir bayrak yarışı, havası içerisinde ama yine hep birlikte yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. 15 yılda Türkiye’yi nereden aldık nereye getirdik. AK Parti'nin icraatlarının merkezinde insan var, AK Parti siyasetinin merkezinde millet var. İnsan merkezli, millet odaklı siyaset yürüten AK Parti ile inşallah Türkiye'yi 2023'e, 2053'e, 2071'e taşıyacağız. Kongrelerde hedef bu. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Kongreye, Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Cevdet Yılmaz ve Vedat Demiröz, AK Parti Erzincan milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram ve partililer katıldı.

Kaynak: AA