Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Yürüyüşü

Erzurum'un Çat ilçesinde toplanan bir grup, harekata destek vermek ve şehitleri anmak amacıyla yürüyüş düzenledi.

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Yürüyüşü
Erzurum'un Çat ilçesinde toplanan bir grup, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve şehitleri anmak amacıyla yürüyüş düzenledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik yürüttüğü harekata destek olmak ve şehitleri anmak isteyen Ülkü Ocakları mensubu gençler ile vatandaşlardan oluşan grup, ilçe meydanında bir araya geldi.

Dev Türk bayrağı açan gruptakiler, tekbirler getirip "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Vatan sana canım feda" sloganları atıp caddelerde yürüyüşe geçti.

Yürüyüş sonrası Çok Programlı Anadolu Lisesi önüne gelen gruptakiler adına basın açıklaması yapan İlyas Kılıç, başta Afrin olmak üzere tüm şehitler ve vatan için yürüyüşe çıktıklarını belirtti.

Kimsenin vatan ve şehitlerini unutmadığını aktaran Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

"Herkes Afrin'e gitmek için hazır. Yılmayacağız, vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunacağız. Bayrağımızı indirmeye kalkanın da elini kıracağız, vatana göz dikenin gözünü çıkartacağız. Sonuna kadar askerimizin yanındayız. Vatan haini var ise kanı taşa değene kadar durmayacağız."

Güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşe katılanlar, daha sonra sloganlar atarak dağıldı.
Kaynak: AA